\require{AMSmath} Omrekenen van inches naar cm Hoe bereken in de centimeters op het moment dat de maat als volgt beschreven is.15'1.5" x 10'9.25" is (....cm x ....cm.) Adriaa Leerling mbo - dinsdag 13 juli 2004 Antwoord 1 foot (')=30,48 cm1 inch (")=2,54 cmDus15'1.5"=15*30,48+1.5*2.54=461 cm.Die andere kun je dan zelf wel hoop ik.Zie unitconversion table hk woensdag 14 juli 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken in de centimeters op het moment dat de maat als volgt beschreven is.15'1.5" x 10'9.25" is (....cm x ....cm.) Adriaa Leerling mbo - dinsdag 13 juli 2004
Adriaa Leerling mbo - dinsdag 13 juli 2004
1 foot (')=30,48 cm1 inch (")=2,54 cmDus15'1.5"=15*30,48+1.5*2.54=461 cm.Die andere kun je dan zelf wel hoop ik.Zie unitconversion table hk woensdag 14 juli 2004
hk woensdag 14 juli 2004
©2001-2024 WisFaq