\require{AMSmath} Ontbinden in factoren ik heb hier een oefening waar ik al uren heb op zitten kijken maar ik zie het antwoord maar niet. aub een beetje hulp. 2x2+(4a-b)x-2ab alvast bedankt groetjes randy 3de graad ASO - woensdag 7 juli 2004 Antwoord Er leiden wel een aantal wegen naar Rome. Hieronder 1 van die wegen: 2x2+(4a-b)x-2ab= 2x2+4ax-bx-2ab= 2x(x+2a)-b(x+2a)= (2x-b)(x+2a) hk woensdag 7 juli 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb hier een oefening waar ik al uren heb op zitten kijken maar ik zie het antwoord maar niet. aub een beetje hulp. 2x2+(4a-b)x-2ab alvast bedankt groetjes randy 3de graad ASO - woensdag 7 juli 2004
randy 3de graad ASO - woensdag 7 juli 2004
Er leiden wel een aantal wegen naar Rome. Hieronder 1 van die wegen: 2x2+(4a-b)x-2ab= 2x2+4ax-bx-2ab= 2x(x+2a)-b(x+2a)= (2x-b)(x+2a) hk woensdag 7 juli 2004
hk woensdag 7 juli 2004
©2001-2024 WisFaq