\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 25930 Re: vergelijking met breuken sorry van mijn korte bericht een ding snap ik niet en dat is waarom je van -8/(2-x) = +8/(x-2) mag maken alvast bedankt suus Student hbo - woensdag 30 juni 2004 Antwoord -(2-x)=-1*(2-x)=-2+x=x-2 hk woensdag 30 juni 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
sorry van mijn korte bericht een ding snap ik niet en dat is waarom je van -8/(2-x) = +8/(x-2) mag maken alvast bedankt suus Student hbo - woensdag 30 juni 2004
suus Student hbo - woensdag 30 juni 2004
-(2-x)=-1*(2-x)=-2+x=x-2 hk woensdag 30 juni 2004
hk woensdag 30 juni 2004
©2001-2025 WisFaq