\require{AMSmath} Bepaal m Gegeven D (m+1)x+4/5y-m=0 bepaal m zodat: D door (5,10) gaat en indien mogelijk D//x, D//y. Moet je dan die (5,10) in de plaats van de x en de y zetten? Als ik dat zo doe kom ik iets uit dat niet gelijk is aan 0. Sarah 3de graad ASO - zaterdag 26 juni 2004 Antwoord De lijn d gaat door (5,10), dus geldt: (m+1)·5+4/5·10-m=0 Uitwerken levert: 5m+5+8-m=0 4m=-13 m=-31/4 Klaar toch? WvR zaterdag 26 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven D (m+1)x+4/5y-m=0 bepaal m zodat: D door (5,10) gaat en indien mogelijk D//x, D//y. Moet je dan die (5,10) in de plaats van de x en de y zetten? Als ik dat zo doe kom ik iets uit dat niet gelijk is aan 0. Sarah 3de graad ASO - zaterdag 26 juni 2004
Sarah 3de graad ASO - zaterdag 26 juni 2004
De lijn d gaat door (5,10), dus geldt: (m+1)·5+4/5·10-m=0 Uitwerken levert: 5m+5+8-m=0 4m=-13 m=-31/4 Klaar toch? WvR zaterdag 26 juni 2004
WvR zaterdag 26 juni 2004
©2001-2024 WisFaq