\require{AMSmath} Bewijs Bewijs dat: (sin3a+cos3a): (sina+ cosa)=1-sina.cosa Dank je wel Sarah 3de graad ASO - vrijdag 25 juni 2004 Antwoord Maak gebruik van (a3 + b3) = (a + b).(a2 - a.b + b2) LL vrijdag 25 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs dat: (sin3a+cos3a): (sina+ cosa)=1-sina.cosa Dank je wel Sarah 3de graad ASO - vrijdag 25 juni 2004
Sarah 3de graad ASO - vrijdag 25 juni 2004
Maak gebruik van (a3 + b3) = (a + b).(a2 - a.b + b2) LL vrijdag 25 juni 2004
LL vrijdag 25 juni 2004
©2001-2024 WisFaq