\require{AMSmath} Rekenen met breuken hoi 4/5+3/8+3 1/3=96/120+45/120+3 40/120=3/181/120 mijn vraag is hoe kom je aan die 96 en die 45 en die 40? r.barb Iets anders - vrijdag 25 juni 2004 Antwoord 24*5=120 24*4=96 enzovoort. hk vrijdag 25 juni 2004 Re: Rekenen met breuken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi 4/5+3/8+3 1/3=96/120+45/120+3 40/120=3/181/120 mijn vraag is hoe kom je aan die 96 en die 45 en die 40? r.barb Iets anders - vrijdag 25 juni 2004
r.barb Iets anders - vrijdag 25 juni 2004
24*5=120 24*4=96 enzovoort. hk vrijdag 25 juni 2004
hk vrijdag 25 juni 2004
©2001-2024 WisFaq