\require{AMSmath} Rekenen met breuken hoi hoeveel = 1 3/5*2 2/9-1 1/3:2 1/3 en hoeveel= 4/5+3/8+3 1/3-1 5/6 toale uitwerking graag r.barb Iets anders - vrijdag 25 juni 2004 Antwoord 1)1 3/5*2 2/9-1 1/3:2 1/3= =8/5*20/9-4/3:7/3=32/9-4/7=224/63-36/63=188/63=2 62/63 2)4/5+3/8+3 1/3-1 5/6 = =96/120+45/120+400/120-220/120 en dan zal het verder wel lukken hoop ik. hk vrijdag 25 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi hoeveel = 1 3/5*2 2/9-1 1/3:2 1/3 en hoeveel= 4/5+3/8+3 1/3-1 5/6 toale uitwerking graag r.barb Iets anders - vrijdag 25 juni 2004
r.barb Iets anders - vrijdag 25 juni 2004
1)1 3/5*2 2/9-1 1/3:2 1/3= =8/5*20/9-4/3:7/3=32/9-4/7=224/63-36/63=188/63=2 62/63 2)4/5+3/8+3 1/3-1 5/6 = =96/120+45/120+400/120-220/120 en dan zal het verder wel lukken hoop ik. hk vrijdag 25 juni 2004
hk vrijdag 25 juni 2004
©2001-2024 WisFaq