\require{AMSmath} Vragen over verschillende functies wiskunde B sommen maken, maar ik heb alleen wiskunde A gehad Ik Zou het super vinden als jullie me kunnen helpen met deze sommen....2 cos^2 (3x + 30°) = 1En hoe bepaal je de nulpunten vany(x) = 2acx^3 + 3bcx^2 - 8ad x - 12 bdEn hoe bepaal je de waarde van ...(e-1) ò 0 X-1 / x+1 dxIk het het getal dat boven het integraalteken staat ervoor gezet en het onderste getal erna.. Alvast heeel erg bedanktt ,Groetjes k. K. Student universiteit - maandag 21 juni 2004 Antwoord 1) Zie: Cosinus functie 2) 2acx^3 + 3bcx^2 - 8ad x - 12 bd= cx^2(2ax+b)-4d(2ax+b)= (cx^2-4d)(2ax+b). Nu moet het verder wel lukken 3)Zie:Integreren van (x-1)/(x+1) hk maandag 21 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wiskunde B sommen maken, maar ik heb alleen wiskunde A gehad Ik Zou het super vinden als jullie me kunnen helpen met deze sommen....2 cos^2 (3x + 30°) = 1En hoe bepaal je de nulpunten vany(x) = 2acx^3 + 3bcx^2 - 8ad x - 12 bdEn hoe bepaal je de waarde van ...(e-1) ò 0 X-1 / x+1 dxIk het het getal dat boven het integraalteken staat ervoor gezet en het onderste getal erna.. Alvast heeel erg bedanktt ,Groetjes k. K. Student universiteit - maandag 21 juni 2004
K. Student universiteit - maandag 21 juni 2004
1) Zie: Cosinus functie 2) 2acx^3 + 3bcx^2 - 8ad x - 12 bd= cx^2(2ax+b)-4d(2ax+b)= (cx^2-4d)(2ax+b). Nu moet het verder wel lukken 3)Zie:Integreren van (x-1)/(x+1) hk maandag 21 juni 2004
hk maandag 21 juni 2004
©2001-2024 WisFaq