\require{AMSmath} Vermenigvuldigen van veeltermen (3a3-2a+4)(-4a+3)hoeveel is dat en hoe kan het uitwerken??? charli Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 20 juni 2004 Antwoord Hallo Charlie,(3a3-2a+4)(-4a+3)=-3a3+8a2-22a+12(3a3-2a+4).-4a=-12a3+8a2-16a(3a3-2a+4).3=9a3-6a+12 wl zondag 20 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(3a3-2a+4)(-4a+3)hoeveel is dat en hoe kan het uitwerken??? charli Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 20 juni 2004
charli Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 20 juni 2004
Hallo Charlie,(3a3-2a+4)(-4a+3)=-3a3+8a2-22a+12(3a3-2a+4).-4a=-12a3+8a2-16a(3a3-2a+4).3=9a3-6a+12 wl zondag 20 juni 2004
wl zondag 20 juni 2004
©2001-2024 WisFaq