\require{AMSmath} Cirkel vergelijking Hoe moet ik de straal van deze cirkel berekenen?x2+y2-10x-6y+9=0 Michel Student universiteit - donderdag 17 juni 2004 Antwoord Schrijf deze vergelijking als:(x-a)2+(y-b)2=c2Dan is c de straal van de cirkel. WvR vrijdag 18 juni 2004 Re: Cirkel vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik de straal van deze cirkel berekenen?x2+y2-10x-6y+9=0 Michel Student universiteit - donderdag 17 juni 2004
Michel Student universiteit - donderdag 17 juni 2004
Schrijf deze vergelijking als:(x-a)2+(y-b)2=c2Dan is c de straal van de cirkel. WvR vrijdag 18 juni 2004
WvR vrijdag 18 juni 2004
©2001-2024 WisFaq