\require{AMSmath} Homografische functie hey,ik heb een vraag wrm is de pool van f(x)= x-2 x+1-1?dankje Judith 2de graad ASO - woensdag 16 juni 2004 Antwoord Wat gebeurt er voor x=-1 met f? hk woensdag 16 juni 2004 Re: Homografische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey,ik heb een vraag wrm is de pool van f(x)= x-2 x+1-1?dankje Judith 2de graad ASO - woensdag 16 juni 2004
ik heb een vraag wrm is de pool van f(x)= x-2 x+1
Judith 2de graad ASO - woensdag 16 juni 2004
Wat gebeurt er voor x=-1 met f? hk woensdag 16 juni 2004
hk woensdag 16 juni 2004
©2001-2024 WisFaq