\require{AMSmath} Kwadratische verbanden hoe bereken ik in een tabel de formule:y=2·x2-2 michel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 13 juni 2004 Antwoord Kies voor x wat je in de tabel wilt hebben. Vul die x-en in de formule in en bereken y. x=0: y=2·02-2 y=2·0-2 y=0-2 y=-2 x=1: y=2·12-2 y=2·1-2 y=2-2 y=0 x=2: y=2·22-2 y=2·4-2 y=8-2 y=6 Enz... Je krijgt dan de volgende tabel: WvR zondag 13 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken ik in een tabel de formule:y=2·x2-2 michel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 13 juni 2004
michel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 13 juni 2004
Kies voor x wat je in de tabel wilt hebben. Vul die x-en in de formule in en bereken y. x=0: y=2·02-2 y=2·0-2 y=0-2 y=-2 x=1: y=2·12-2 y=2·1-2 y=2-2 y=0 x=2: y=2·22-2 y=2·4-2 y=8-2 y=6 Enz... Je krijgt dan de volgende tabel: WvR zondag 13 juni 2004
WvR zondag 13 juni 2004
©2001-2024 WisFaq