\require{AMSmath} Reuzenrad Je hebt een reuzerad met diameter van 30 m. De hoogte van een gondel kunnen we berekenen met de formule:h=15 sin((pi/20)(t-10))+15 (h = hoogte in m en t = tijd in sec)Hoe lang duurt elk rondje?op welke tijdstippen heeft de gondel een hoogte van 10 m? Boeyke Overige TSO-BSO - zaterdag 12 juni 2004 Antwoord Hallo Brent,Elk rondje duurt dus 40 seconden.Op de hoogte 10 geldt:Voor punt A geldt t 7,8 en voor punt B geldt dat t = 40 –7,8 32,2De gondel is op een hoogte van 10 m op t = 7,8 +k.40 of t = 32,2 + k.40 wl zaterdag 12 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je hebt een reuzerad met diameter van 30 m. De hoogte van een gondel kunnen we berekenen met de formule:h=15 sin((pi/20)(t-10))+15 (h = hoogte in m en t = tijd in sec)Hoe lang duurt elk rondje?op welke tijdstippen heeft de gondel een hoogte van 10 m? Boeyke Overige TSO-BSO - zaterdag 12 juni 2004
Boeyke Overige TSO-BSO - zaterdag 12 juni 2004
Hallo Brent,Elk rondje duurt dus 40 seconden.Op de hoogte 10 geldt:Voor punt A geldt t 7,8 en voor punt B geldt dat t = 40 –7,8 32,2De gondel is op een hoogte van 10 m op t = 7,8 +k.40 of t = 32,2 + k.40 wl zaterdag 12 juni 2004
wl zaterdag 12 juni 2004
©2001-2024 WisFaq