Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Kansrekenen

Ik ben nu bezig met een hoofdstuk kansrekenen en mijn leraar had een aantekening gegeven over hoe je je rekenmachien hierbij kon gebruiken. Ik ben deze aantekening echter kwijtgeraakt en weet niet meer hoe je
( second-vars-binonCDF en second-vars-binomPDF ) moet gebruiken. Ik snap dat dit een beetje een vreemde vraag is, maar zouden jullie mij hiermee kunnen helpen?

Groetjes,
Rolien

Rolien
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 12 juni 2004

Antwoord

binomcdf(N,P,K) en binompdf(N,P,K)
Met N=aantal trekkingen, P=succeskans, K=aantal successen.

hk
zaterdag 12 juni 2004

 Re: Kansrekenen 

©2001-2024 WisFaq