\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking oplossen hoe los je deze vergelijking op?2log(x-1) + 2log(x+1) = 3Bedankt!! eline Overige TSO-BSO - zaterdag 12 juni 2004 Antwoord 1. Voorwaarden stellen: x12. regels toepassen: log a + log b = log abdus 2log(x-1)(x+1)=32log x2-1 =323=x2-1x=3 of x=-3 (vn)mvg pl zaterdag 12 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los je deze vergelijking op?2log(x-1) + 2log(x+1) = 3Bedankt!! eline Overige TSO-BSO - zaterdag 12 juni 2004
eline Overige TSO-BSO - zaterdag 12 juni 2004
1. Voorwaarden stellen: x12. regels toepassen: log a + log b = log abdus 2log(x-1)(x+1)=32log x2-1 =323=x2-1x=3 of x=-3 (vn)mvg pl zaterdag 12 juni 2004
pl zaterdag 12 juni 2004
©2001-2024 WisFaq