\require{AMSmath} Veelvouden Hoe moet ik dit doen? (5-voud+1)(5-voud+4) (8-voud-4)(8-voud+5) Romy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 juni 2004 Antwoord (5v+1)(5v+4)=5v·5v + 5v·4 + 1·5v +4 hetgeen dus een 5voud + 4 oplevert. (8v-4)(8v+5)=8v·8v + 8v·5 - 4·8v - 20 dat is dus -20 modulo 8 ofwel een 8voud - 4 en dus ook een 8voud + 4 Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 11 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik dit doen? (5-voud+1)(5-voud+4) (8-voud-4)(8-voud+5) Romy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 juni 2004
Romy Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 11 juni 2004
(5v+1)(5v+4)=5v·5v + 5v·4 + 1·5v +4 hetgeen dus een 5voud + 4 oplevert. (8v-4)(8v+5)=8v·8v + 8v·5 - 4·8v - 20 dat is dus -20 modulo 8 ofwel een 8voud - 4 en dus ook een 8voud + 4 Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 11 juni 2004
jadex vrijdag 11 juni 2004
©2001-2024 WisFaq