\require{AMSmath} Oplossen vraagstuk tijd(dagen)4 |8 | 12 | 16 aantal 292|714|1746|4269 gevraagd: 1)groeifactor per dag en 2) na hoeveel dagen 1000 stuks Jan Overige TSO-BSO - donderdag 10 juni 2004 Antwoord 1. groeifactor per 4 dagen = 714/292= 2,445205 per dag 4Ö2,445205= 1,25048 2. 1000/714=1,40056 Log 1,40056 / Log 1,25048=1,5 dus na 9,5 dagen. met vriendelijke groeten pl vrijdag 11 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
tijd(dagen)4 |8 | 12 | 16 aantal 292|714|1746|4269 gevraagd: 1)groeifactor per dag en 2) na hoeveel dagen 1000 stuks Jan Overige TSO-BSO - donderdag 10 juni 2004
Jan Overige TSO-BSO - donderdag 10 juni 2004
1. groeifactor per 4 dagen = 714/292= 2,445205 per dag 4Ö2,445205= 1,25048 2. 1000/714=1,40056 Log 1,40056 / Log 1,25048=1,5 dus na 9,5 dagen. met vriendelijke groeten pl vrijdag 11 juni 2004
pl vrijdag 11 juni 2004
©2001-2024 WisFaq