\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 25209 Re: Berekeningen percentage boven en onder de honderd 3% onder het 100 = 3·100:97/97·100:97=3.09% mijn vraag is eigenlijk hoe zet je 3.09% om in breuk bv 3 0/9 ? R Barb Iets anders - donderdag 10 juni 2004 Antwoord 3,09 % = 3,09/100 = 0,0309 = 309/10000 MBL donderdag 10 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3% onder het 100 = 3·100:97/97·100:97=3.09% mijn vraag is eigenlijk hoe zet je 3.09% om in breuk bv 3 0/9 ? R Barb Iets anders - donderdag 10 juni 2004
R Barb Iets anders - donderdag 10 juni 2004
3,09 % = 3,09/100 = 0,0309 = 309/10000 MBL donderdag 10 juni 2004
MBL donderdag 10 juni 2004
©2001-2024 WisFaq