\require{AMSmath} Formules omvormen K= k + (k.p.t/100) daaruit moeten we kleine 'k' uithalen: ik heb als oplossing k = K / (1 + (pt/100)) Dit begrijp ik niet echt. ben 2de graad ASO - dinsdag 8 juni 2004 Antwoord The magic word is 'ontbinden'... WvR dinsdag 8 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
K= k + (k.p.t/100) daaruit moeten we kleine 'k' uithalen: ik heb als oplossing k = K / (1 + (pt/100)) Dit begrijp ik niet echt. ben 2de graad ASO - dinsdag 8 juni 2004
ben 2de graad ASO - dinsdag 8 juni 2004
The magic word is 'ontbinden'... WvR dinsdag 8 juni 2004
WvR dinsdag 8 juni 2004
©2001-2024 WisFaq