\require{AMSmath} Break even-point Wat was toch ook alweer de formule (grafiek) voor de berekening van het break-even point ? G.Pete Ouder - dinsdag 8 juni 2004 Antwoord Uit de kostenfunctie en opbrengstfunctie: TK=TO gelijkstellen. (Tk=totale kosten) Uit de winstfunctie TW=0 oplossen of Uit de constante kosten q=C/(p-V)=C/(marge product) C= constante kosten V= variabele kosten per product p= verkoopprijs. Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 8 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat was toch ook alweer de formule (grafiek) voor de berekening van het break-even point ? G.Pete Ouder - dinsdag 8 juni 2004
G.Pete Ouder - dinsdag 8 juni 2004
Uit de kostenfunctie en opbrengstfunctie: TK=TO gelijkstellen. (Tk=totale kosten) Uit de winstfunctie TW=0 oplossen of Uit de constante kosten q=C/(p-V)=C/(marge product) C= constante kosten V= variabele kosten per product p= verkoopprijs. Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 8 juni 2004
jadex dinsdag 8 juni 2004
©2001-2024 WisFaq