\require{AMSmath} Som van de eerste n-termen van de meetkundige rij je hebt twee voorschriften , die je kan gebruiken om de som te bereken ... wanneer gebruik je deze ? jan we 2de graad ASO - dinsdag 8 juni 2004 Antwoord Ik veronderstel dat je de volgende twee voorschriften bedoelt : sn = (tn.q - t1)/(q-1)ensn = t1.(qn - 1)/(q-1)Als je enkele de eerste term en de reden kent (of kunt berekenen) gebruik je laatste formule; ken je ook de laatste term gebruik de eerste! LL dinsdag 8 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
je hebt twee voorschriften , die je kan gebruiken om de som te bereken ... wanneer gebruik je deze ? jan we 2de graad ASO - dinsdag 8 juni 2004
jan we 2de graad ASO - dinsdag 8 juni 2004
Ik veronderstel dat je de volgende twee voorschriften bedoelt : sn = (tn.q - t1)/(q-1)ensn = t1.(qn - 1)/(q-1)Als je enkele de eerste term en de reden kent (of kunt berekenen) gebruik je laatste formule; ken je ook de laatste term gebruik de eerste! LL dinsdag 8 juni 2004
LL dinsdag 8 juni 2004
©2001-2024 WisFaq