\require{AMSmath} Sinus Ik zoek voor mijn eindwerk een gemakkelijke manier op leerlingen uit het derde jaar in het vak natuurkunde uit te leggen wat een sinus is zonder heel wiskundig te werken. Is er iemand die een leuke site/applet kent? Bedankt. Machte Student hbo - zondag 7 april 2002 Antwoord Een paar mogelijke applets: The graph of y = sin xThe graph of y = sin axy = a + b sin c(x - d)Sinus, Cosinus und Tangens eines Winkels WvR zondag 7 april 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zoek voor mijn eindwerk een gemakkelijke manier op leerlingen uit het derde jaar in het vak natuurkunde uit te leggen wat een sinus is zonder heel wiskundig te werken. Is er iemand die een leuke site/applet kent? Bedankt. Machte Student hbo - zondag 7 april 2002
Machte Student hbo - zondag 7 april 2002
Een paar mogelijke applets: The graph of y = sin xThe graph of y = sin axy = a + b sin c(x - d)Sinus, Cosinus und Tangens eines Winkels WvR zondag 7 april 2002
WvR zondag 7 april 2002
©2001-2024 WisFaq