\require{AMSmath} Afgeleide bepalen Hoe vind ik de afgeleide van: 1 - 3t + 3t²f(x)= ------------- 3t² - 2t³ Marcel Leerling mbo - zondag 6 juni 2004 Antwoord Lijkt een typisch geval van quotiëntregel! (Zie formulekaart...) ..en dan verder uitwerken en zo mogelijk vereenvoudigen. Zie Formulekaart WvR zondag 6 juni 2004 Re: Afgeleide bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe vind ik de afgeleide van: 1 - 3t + 3t²f(x)= ------------- 3t² - 2t³ Marcel Leerling mbo - zondag 6 juni 2004
1 - 3t + 3t²f(x)= ------------- 3t² - 2t³
Marcel Leerling mbo - zondag 6 juni 2004
Lijkt een typisch geval van quotiëntregel! (Zie formulekaart...) ..en dan verder uitwerken en zo mogelijk vereenvoudigen. Zie Formulekaart WvR zondag 6 juni 2004
Zie Formulekaart
WvR zondag 6 juni 2004
©2001-2024 WisFaq