\require{AMSmath} Integraal van sin(2x) / cosł (2x) Kan iemand mij helpen om volgende integraal op te lossen ?? ¦(sin(2x)) / (cos3 (2x)) de oplossing zou moeten zijn : 1/ (4cos2(2x)) Dank bij voorbaat Thibau 3de graad ASO - zondag 6 juni 2004 Antwoord Probeer eens de substitutie t=cos(2x), dus dt=-2sin(2x)dx... Als het dan nog niet wil lukken horen we het wel. hk zondag 6 juni 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand mij helpen om volgende integraal op te lossen ?? ¦(sin(2x)) / (cos3 (2x)) de oplossing zou moeten zijn : 1/ (4cos2(2x)) Dank bij voorbaat Thibau 3de graad ASO - zondag 6 juni 2004
Thibau 3de graad ASO - zondag 6 juni 2004
Probeer eens de substitutie t=cos(2x), dus dt=-2sin(2x)dx... Als het dan nog niet wil lukken horen we het wel. hk zondag 6 juni 2004
hk zondag 6 juni 2004
©2001-2024 WisFaq