\require{AMSmath} Een exponentiële vergelijking 300e-0,12x - 300e-0,2x = 50De deling door 300 lukt me nog wel:e-0,12x - e-0,2x = 1/6Vanaf hier loop ik vast.Bij voorbaat dank. Bart K Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 juni 2004 Antwoord Dat je vastloopt is niet vreemd. De vergelijking laat zich niet elementair oplossen, dus pak een GR en laat hem/haar het werk maar doen. MBL donderdag 3 juni 2004 Re: Een exponentiële vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
300e-0,12x - 300e-0,2x = 50De deling door 300 lukt me nog wel:e-0,12x - e-0,2x = 1/6Vanaf hier loop ik vast.Bij voorbaat dank. Bart K Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 juni 2004
Bart K Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 juni 2004
Dat je vastloopt is niet vreemd. De vergelijking laat zich niet elementair oplossen, dus pak een GR en laat hem/haar het werk maar doen. MBL donderdag 3 juni 2004
MBL donderdag 3 juni 2004
©2001-2024 WisFaq