Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Vergelijking met logaritme

Halo, bedankt voor de vorige reactie, ik ben wijs geraakt uit een aantal oefeningen :) , maar deze :
xlog(3)=3log(x)
deze kan ik niet tenzij ik iets kan aanvangen met
log(3)·log(3)=log(x)·log(x)
de oplossing zou (3 , 1/3) zijn

Bedankt, winny

winny
2de graad ASO - donderdag 3 juni 2004

Antwoord

Gebruik eens dat uit A2 = B2 volgt dat A = B of A = -B.
In je voorlaatste regel neem je nu A = log3 en B = logx

MBL
donderdag 3 juni 2004

©2001-2025 WisFaq