\require{AMSmath} Ontbinden in factoren Ik kreeg op school volgende vergelijking om uit te werken:2a(x+y) - 7(x+y) = (2a-7)x + (2a-7)yIs dit juist uitgewerkt?en volgende opdracht:2x(x+y)+3y(x+y)+(x+y) = 2x2+5xy+3y2+x+yIs dit ook juist of kan dit nog verder uitgewerkt worden? Beeckm 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 3 juni 2004 Antwoord Prima! MBL donderdag 3 juni 2004 Re: Ontbinden in factoren Re: Ontbinden in factoren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kreeg op school volgende vergelijking om uit te werken:2a(x+y) - 7(x+y) = (2a-7)x + (2a-7)yIs dit juist uitgewerkt?en volgende opdracht:2x(x+y)+3y(x+y)+(x+y) = 2x2+5xy+3y2+x+yIs dit ook juist of kan dit nog verder uitgewerkt worden? Beeckm 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 3 juni 2004
Beeckm 1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 3 juni 2004
Prima! MBL donderdag 3 juni 2004
MBL donderdag 3 juni 2004
©2001-2024 WisFaq