\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 24759 Re: Vliegerhoeken Maar als ik dat doe dan kom ik uit metx°= 55° dus55° x 4 = 220°Maar dan zou de 2de hoek 220° zijn en dan klopt het niet meer.... cris Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 mei 2004 Antwoord 5x=220x=44Dus de ene is 176 en de andere 44 en dat is samen 220.Lastig wel... iets is 4 keer zo groot als iets anders, maar dan is 5 keer iets gelijk aan het totaal... als je 't tekent is het wel duidelijker...Snap je? WvR zondag 30 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar als ik dat doe dan kom ik uit metx°= 55° dus55° x 4 = 220°Maar dan zou de 2de hoek 220° zijn en dan klopt het niet meer.... cris Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 mei 2004
cris Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 mei 2004
5x=220x=44Dus de ene is 176 en de andere 44 en dat is samen 220.Lastig wel... iets is 4 keer zo groot als iets anders, maar dan is 5 keer iets gelijk aan het totaal... als je 't tekent is het wel duidelijker...Snap je? WvR zondag 30 mei 2004
WvR zondag 30 mei 2004
©2001-2024 WisFaq