\require{AMSmath} Functievoorschrift achterhalen van deze grafiek Ik ben opzoek naar een functie voor het gegeven dat wanneer x+oneindig gaat de y naar +1 gaat en als x-oneindig naar y=0 chris Student universiteit - woensdag 26 mei 2004 Antwoord Het deed mij denken aan f(x)=arctan(x). Als je dat tekent krijg je: Maar dan anders... Beetje puzzelen levert uiteindelijk dit functievoorschrift: Dat lijkt toch sprekend... WvR woensdag 26 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben opzoek naar een functie voor het gegeven dat wanneer x+oneindig gaat de y naar +1 gaat en als x-oneindig naar y=0 chris Student universiteit - woensdag 26 mei 2004
chris Student universiteit - woensdag 26 mei 2004
Het deed mij denken aan f(x)=arctan(x). Als je dat tekent krijg je: Maar dan anders... Beetje puzzelen levert uiteindelijk dit functievoorschrift: Dat lijkt toch sprekend... WvR woensdag 26 mei 2004
WvR woensdag 26 mei 2004
©2001-2024 WisFaq