\require{AMSmath} Afgeleide van een product van functies kunt u mij mischien uitleggen hoe ik de afgeleide van een formule kan vinden bij formules als : f(x)= (2x2-x+3)ex brigit Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 25 mei 2004 Antwoord Met behulp van de productregel!f'(x)=(4x-1)·ex+(2x2-x+3)·ex=(2x2+3x+2)·exToch wel eens gehad hoop ik? Zie Meer productregel WvR dinsdag 25 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kunt u mij mischien uitleggen hoe ik de afgeleide van een formule kan vinden bij formules als : f(x)= (2x2-x+3)ex brigit Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 25 mei 2004
brigit Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 25 mei 2004
Met behulp van de productregel!f'(x)=(4x-1)·ex+(2x2-x+3)·ex=(2x2+3x+2)·exToch wel eens gehad hoop ik? Zie Meer productregel WvR dinsdag 25 mei 2004
Zie Meer productregel
WvR dinsdag 25 mei 2004
©2001-2024 WisFaq