\require{AMSmath} Integreren van (x²+x-2)/(x-2) Beste Wisfaq,Hoe primitiveer je (x2+x-2)/(x-2)?Groetjes A Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 mei 2004 Antwoord Door de breuk m.b.v. een staartdeling te vereenvoudigen.zie:Hoe bepaal je de vergelijking van een scheve asymptoot?Je krijgt dan f(x)=x+3+4/(x-2)De primitieve wordt dan F(x)=1/2x2+3x+4.ln|x-2| hk maandag 24 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq,Hoe primitiveer je (x2+x-2)/(x-2)?Groetjes A Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 mei 2004
A Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 mei 2004
Door de breuk m.b.v. een staartdeling te vereenvoudigen.zie:Hoe bepaal je de vergelijking van een scheve asymptoot?Je krijgt dan f(x)=x+3+4/(x-2)De primitieve wordt dan F(x)=1/2x2+3x+4.ln|x-2| hk maandag 24 mei 2004
hk maandag 24 mei 2004
©2001-2024 WisFaq