\require{AMSmath} Integreren van f(x)=(x²-2x+1)/(x²+1) Haaaaaiff snel nog een vraagje.....Hoe integreer je (x2-2x+1)/(x2+1)Liefs A Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 mei 2004 Antwoord (x2-2x+1)/(x2+1)=(x2+1-2x)/(x2+1)=1-2x/(x2+1)De primitieve wordt dus x-ln(x2+1) hk zondag 23 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Haaaaaiff snel nog een vraagje.....Hoe integreer je (x2-2x+1)/(x2+1)Liefs A Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 mei 2004
A Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 23 mei 2004
(x2-2x+1)/(x2+1)=(x2+1-2x)/(x2+1)=1-2x/(x2+1)De primitieve wordt dus x-ln(x2+1) hk zondag 23 mei 2004
hk zondag 23 mei 2004
©2001-2024 WisFaq