\require{AMSmath} Wat is de integraal van cos²x? Wat is de integraal van cos2x? tine 2de graad ASO - zondag 23 mei 2004 Antwoord Hoi Tine1 tip en je bent weg... cos(2a) = cos2a-sin2a = 2cos2a-1Hieruit leid je af dat: cos2a = (1+cos2a)/2a wordt gebruikt in de goniometrie; x in de analyse.Deze formule doet je integraal splitsen. Bij 2de stuk dringt zich de substitutie u=sin2x op. Probeer maar.Frank FvE zondag 23 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de integraal van cos2x? tine 2de graad ASO - zondag 23 mei 2004
tine 2de graad ASO - zondag 23 mei 2004
Hoi Tine1 tip en je bent weg... cos(2a) = cos2a-sin2a = 2cos2a-1Hieruit leid je af dat: cos2a = (1+cos2a)/2a wordt gebruikt in de goniometrie; x in de analyse.Deze formule doet je integraal splitsen. Bij 2de stuk dringt zich de substitutie u=sin2x op. Probeer maar.Frank FvE zondag 23 mei 2004
FvE zondag 23 mei 2004
©2001-2024 WisFaq