\require{AMSmath} Modulo rekenen Hoe moet ik door middel van algoritme van Euclides 11*a = 1 (mod27) oplossen...en hoe moet ik 25*23*21*19*...*1 korter schrijven?alvast bedankt Sifra Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 19 mei 2004 Antwoord Gebruik Bereken de inverse van a (mod b).Vul in: a=11 en b=27.. er volgt dan een uitleg van de berekening.Christophe is wel eens de notatie 25!! tegengekomen voor 25·23·21·...·3·1. Hoe je dat uitspreekt weet ik ook zo niet...Korter schrijven kan als WvR woensdag 19 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik door middel van algoritme van Euclides 11*a = 1 (mod27) oplossen...en hoe moet ik 25*23*21*19*...*1 korter schrijven?alvast bedankt Sifra Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 19 mei 2004
Sifra Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 19 mei 2004
Gebruik Bereken de inverse van a (mod b).Vul in: a=11 en b=27.. er volgt dan een uitleg van de berekening.Christophe is wel eens de notatie 25!! tegengekomen voor 25·23·21·...·3·1. Hoe je dat uitspreekt weet ik ook zo niet...Korter schrijven kan als WvR woensdag 19 mei 2004
WvR woensdag 19 mei 2004
©2001-2024 WisFaq