\require{AMSmath} Probleem vergelijking Hoe moet je dit op lossen: 3x+1=4x-1 Swen Leerling mbo - dinsdag 18 mei 2004 Antwoord 3x+1=4x-13·3x=1/4·4x12·3x=4x3x/4x=1/12(3/4)x=1/120,75x=1/12x=0,75log(1/12)x=log(1/12)/log(0,75)=8,637683359 hk woensdag 19 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet je dit op lossen: 3x+1=4x-1 Swen Leerling mbo - dinsdag 18 mei 2004
Swen Leerling mbo - dinsdag 18 mei 2004
3x+1=4x-13·3x=1/4·4x12·3x=4x3x/4x=1/12(3/4)x=1/120,75x=1/12x=0,75log(1/12)x=log(1/12)/log(0,75)=8,637683359 hk woensdag 19 mei 2004
hk woensdag 19 mei 2004
©2001-2024 WisFaq