\require{AMSmath} Combineren? Hoe combineer ik functies alsG(x) = 1/x2 - 1/x4 ?En hoe schrijf ik de functie F(x)=(x2 + 1)/x als de som van twee machtsfuncties?Alvast heel erg bedankt... Elle Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 mei 2004 Antwoord Ik vermoed dat je g(x) wilt schrijven als één functie :g(x) = x2/x4 - 1/x4 = (x2-1)/x4Als de functie f(x) wilt splitsen als een som van twee machtsfuncties krijg je :f(x) = x2/x + 1/x = x + 1/x LL dinsdag 18 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe combineer ik functies alsG(x) = 1/x2 - 1/x4 ?En hoe schrijf ik de functie F(x)=(x2 + 1)/x als de som van twee machtsfuncties?Alvast heel erg bedankt... Elle Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 mei 2004
Elle Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 mei 2004
Ik vermoed dat je g(x) wilt schrijven als één functie :g(x) = x2/x4 - 1/x4 = (x2-1)/x4Als de functie f(x) wilt splitsen als een som van twee machtsfuncties krijg je :f(x) = x2/x + 1/x = x + 1/x LL dinsdag 18 mei 2004
LL dinsdag 18 mei 2004
©2001-2024 WisFaq