\require{AMSmath} Vergelijking oplossen met je rekenmachine Hallo!Ik ben een examen aan het oefenen en ik kom niet uit deze vergelijking!150000 · 0,99t = 1000tzou iemand me kunnen helpen? Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 mei 2004 Antwoord De vraag die hierbij hoort is in welk jaar (t?) de groepen even groot (heel even dan...) zijn. Dit kan je goed oplossen met de GR:Y1=150000*0.99^xY2=1000*xEn dan met 'snijpunt' berekenen het snijpunt bepalen. Met de CASIO met G-solve en dan ISCT. Met de TI gaat dat met CALC en Intersect.Neem als WINDOW [0,100]x[0,150000] en dan zal het wel lukken. WvR dinsdag 18 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo!Ik ben een examen aan het oefenen en ik kom niet uit deze vergelijking!150000 · 0,99t = 1000tzou iemand me kunnen helpen? Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 mei 2004
Laura Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 17 mei 2004
De vraag die hierbij hoort is in welk jaar (t?) de groepen even groot (heel even dan...) zijn. Dit kan je goed oplossen met de GR:Y1=150000*0.99^xY2=1000*xEn dan met 'snijpunt' berekenen het snijpunt bepalen. Met de CASIO met G-solve en dan ISCT. Met de TI gaat dat met CALC en Intersect.Neem als WINDOW [0,100]x[0,150000] en dan zal het wel lukken. WvR dinsdag 18 mei 2004
WvR dinsdag 18 mei 2004
©2001-2024 WisFaq