\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking hallo, de volgende vergelijking blijft een raadsel voor mij: log(x+5)-log(2x-1)=0 graag een beknopte uitleg, alvast bedankt! karin Student hbo - dinsdag 2 april 2002 Antwoord Je schrijft: log(x+5)-log(2x-1)=0 Uitwerken levert: log(x+5)=log(2x-1) x+5=2x-1 x=6 WvR dinsdag 2 april 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, de volgende vergelijking blijft een raadsel voor mij: log(x+5)-log(2x-1)=0 graag een beknopte uitleg, alvast bedankt! karin Student hbo - dinsdag 2 april 2002
karin Student hbo - dinsdag 2 april 2002
Je schrijft: log(x+5)-log(2x-1)=0 Uitwerken levert: log(x+5)=log(2x-1) x+5=2x-1 x=6 WvR dinsdag 2 april 2002
WvR dinsdag 2 april 2002
©2001-2024 WisFaq