\require{AMSmath} Dots per inch Kunnen jullie mij ook helpen aan de omrekenformule dots per inch naar milimeters?Ook deze ben ik dringend nodig Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 14 mei 2004 Antwoord 360 DPI = 360 dots per inch1 inch = 25,4 mmdus....360 DPI = 14,2 punten per mm WvR vrijdag 14 mei 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunnen jullie mij ook helpen aan de omrekenformule dots per inch naar milimeters?Ook deze ben ik dringend nodig Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 14 mei 2004
Jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 14 mei 2004
360 DPI = 360 dots per inch1 inch = 25,4 mmdus....360 DPI = 14,2 punten per mm WvR vrijdag 14 mei 2004
WvR vrijdag 14 mei 2004
©2001-2025 WisFaq