\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 23998 Re: Getallen optellen Het eerste snap ik... de sprong naar de tweede berekening snap ik niet????? p.s.: ik ben universitair student (OU) zonder 0.0 wiskunde vooropleiding! Anna P Student universiteit - vrijdag 14 mei 2004 Antwoord dag Anna, 1 + 10000 = 10001 2 + 9999 = 10001 3 + 9998 = 10001 enzovoort. Dit gaat door tot 4999 + 5002 = 10001 5000 + 5001 = 10001 Dus hier staat 5000 keer 10001. Zo duidelijk? groet, Anneke vrijdag 14 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het eerste snap ik... de sprong naar de tweede berekening snap ik niet????? p.s.: ik ben universitair student (OU) zonder 0.0 wiskunde vooropleiding! Anna P Student universiteit - vrijdag 14 mei 2004
Anna P Student universiteit - vrijdag 14 mei 2004
dag Anna, 1 + 10000 = 10001 2 + 9999 = 10001 3 + 9998 = 10001 enzovoort. Dit gaat door tot 4999 + 5002 = 10001 5000 + 5001 = 10001 Dus hier staat 5000 keer 10001. Zo duidelijk? groet, Anneke vrijdag 14 mei 2004
Anneke vrijdag 14 mei 2004
©2001-2024 WisFaq