\require{AMSmath} Conchoide gegeven r= (a/cos theta) -pOnderzoek door plotten verschillende conchoiden. Kies hierbij waarden van en p met pa, met pa en met p=a. Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2004 Antwoord In de onderstaande cabri-applet kun je een conchoide construeren als meetkundige plaats.De waarde a = |OA| is steeds gelijk aan 4.De waarde p (op de site b genoemd) kun je wijzigen met de schuifbalk.Stel b=3 , b=4 en b=5 en je krijgt de drie verschillende vormen van de conchoide.(Dubbelklik in het venster om de vorige grafiek te wissen) Zie Conchoide LL woensdag 12 mei 2004 Re: Conchoide ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
gegeven r= (a/cos theta) -pOnderzoek door plotten verschillende conchoiden. Kies hierbij waarden van en p met pa, met pa en met p=a. Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2004
Marloe Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 12 mei 2004
In de onderstaande cabri-applet kun je een conchoide construeren als meetkundige plaats.De waarde a = |OA| is steeds gelijk aan 4.De waarde p (op de site b genoemd) kun je wijzigen met de schuifbalk.Stel b=3 , b=4 en b=5 en je krijgt de drie verschillende vormen van de conchoide.(Dubbelklik in het venster om de vorige grafiek te wissen) Zie Conchoide LL woensdag 12 mei 2004
Zie Conchoide
LL woensdag 12 mei 2004
©2001-2024 WisFaq