\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 23835 Re: Oppervlakte met bepaalde integralen hoi, hoe kom je aan die 1-Ö(1-x^2) eigelijk.en met het lensvormig deel bedoelen ze daarmee die citroenvrom in het midden ? :/ tjer Overige TSO-BSO - dinsdag 11 mei 2004 Antwoord We lossen de tweede functie op naar y:(y-1)2 = 1-x2dusy-1 = Ö(1-x2) of y-1 = -Ö(1-x2)Vermits we het onderste gedeelte willen hebben kiezen we voor y-1 = -Ö(1-x2)Dus y = 1 - Ö(1-x2)Met het lensvormig deel bedoelen ze inderdaad het middenstuk dat op de bijgevoegde grafiek groen is ingekleurd. LL woensdag 12 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoi, hoe kom je aan die 1-Ö(1-x^2) eigelijk.en met het lensvormig deel bedoelen ze daarmee die citroenvrom in het midden ? :/ tjer Overige TSO-BSO - dinsdag 11 mei 2004
tjer Overige TSO-BSO - dinsdag 11 mei 2004
We lossen de tweede functie op naar y:(y-1)2 = 1-x2dusy-1 = Ö(1-x2) of y-1 = -Ö(1-x2)Vermits we het onderste gedeelte willen hebben kiezen we voor y-1 = -Ö(1-x2)Dus y = 1 - Ö(1-x2)Met het lensvormig deel bedoelen ze inderdaad het middenstuk dat op de bijgevoegde grafiek groen is ingekleurd. LL woensdag 12 mei 2004
LL woensdag 12 mei 2004
©2001-2024 WisFaq