\require{AMSmath} Hoe moet ik een vergelijking als 13+3xa=6xm+1 oplossen? hallo,hoe moet ik een vergelijking als 13+3xa = 6xm+1 oplossen???? jesse Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 10 mei 2004 Antwoord Hallo Jesse,Ik neem aan dat je wil weten wat x is.alle termen delen door 3 wl maandag 10 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo,hoe moet ik een vergelijking als 13+3xa = 6xm+1 oplossen???? jesse Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 10 mei 2004
jesse Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 10 mei 2004
Hallo Jesse,Ik neem aan dat je wil weten wat x is.alle termen delen door 3 wl maandag 10 mei 2004
wl maandag 10 mei 2004
©2001-2024 WisFaq