\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 23630 Re: Krommen en symmetrieassen Ik heb geteld zoals je gezegd had, maar ik kan nog steeds geen verband ontdekken. Zouden jullie me alstublieft nog een keer kunnen helpen? Bij voorbaat dank. renate Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 mei 2004 Antwoord Ik zeg niks... n=2n=3n=4n=5s=4s=3s=8s=5?n=6n=7n=8n=9s=12s=7s=16s=? WvR maandag 10 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb geteld zoals je gezegd had, maar ik kan nog steeds geen verband ontdekken. Zouden jullie me alstublieft nog een keer kunnen helpen? Bij voorbaat dank. renate Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 mei 2004
renate Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 10 mei 2004
Ik zeg niks... n=2n=3n=4n=5s=4s=3s=8s=5?n=6n=7n=8n=9s=12s=7s=16s=? WvR maandag 10 mei 2004
WvR maandag 10 mei 2004
©2001-2024 WisFaq