\require{AMSmath} Makkelijke 4e graads functie Kunt u stap voor stap uitleggen hoe je deze som algebraish oplost?2/3x3 - 9x2 = 0Ik heb deze som maandag in een wiskunde repetitie dus hoop ik snel antwoord terug te hebben.Bedankt,Paul Paul v Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 mei 2004 Antwoord x buiten haakjes halen, dus:x2(2/3x-9)=0x2=0 of 2/3x-9=0Zo kom je er wel uit neem ik aan.Het gaat hier overigens om een derdegraads vergelijking!Mvg pl zaterdag 8 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunt u stap voor stap uitleggen hoe je deze som algebraish oplost?2/3x3 - 9x2 = 0Ik heb deze som maandag in een wiskunde repetitie dus hoop ik snel antwoord terug te hebben.Bedankt,Paul Paul v Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 mei 2004
Paul v Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 8 mei 2004
x buiten haakjes halen, dus:x2(2/3x-9)=0x2=0 of 2/3x-9=0Zo kom je er wel uit neem ik aan.Het gaat hier overigens om een derdegraads vergelijking!Mvg pl zaterdag 8 mei 2004
pl zaterdag 8 mei 2004
©2001-2024 WisFaq