\require{AMSmath} Procenten Hoe kan ik dit het snelst uitrekenen? 8 1/3%= ..........deel 621/2% =...........deel 311/4% =...........deel alvast bedankt J.Groe Iets anders - donderdag 6 mei 2004 Antwoord WvR donderdag 6 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik dit het snelst uitrekenen? 8 1/3%= ..........deel 621/2% =...........deel 311/4% =...........deel alvast bedankt J.Groe Iets anders - donderdag 6 mei 2004
J.Groe Iets anders - donderdag 6 mei 2004
WvR donderdag 6 mei 2004
©2001-2024 WisFaq