\require{AMSmath} Merkwaardige producten als je a2+2ab+b2 hebt,en het is (2+4)2, dan moet je 4 + ... + 16 doen.Maar die ... is dat dan 2(2+4) of 2*2*4?Bedankt! Nathal Overige TSO-BSO - donderdag 6 mei 2004 Antwoord (a+b)2 = a2 + 2ab + b2 dit wil dus zeggen dat je 2 * a * b moet doen.Hier wordt dit dus:22 + (2 * 2 * 4) + 42= 22 + 16 + 42= 4 + 16 + 16SB Bart donderdag 6 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
als je a2+2ab+b2 hebt,en het is (2+4)2, dan moet je 4 + ... + 16 doen.Maar die ... is dat dan 2(2+4) of 2*2*4?Bedankt! Nathal Overige TSO-BSO - donderdag 6 mei 2004
Nathal Overige TSO-BSO - donderdag 6 mei 2004
(a+b)2 = a2 + 2ab + b2 dit wil dus zeggen dat je 2 * a * b moet doen.Hier wordt dit dus:22 + (2 * 2 * 4) + 42= 22 + 16 + 42= 4 + 16 + 16SB Bart donderdag 6 mei 2004
Bart donderdag 6 mei 2004
©2001-2024 WisFaq