\require{AMSmath} Werken met de gonioformule voor sin2x Ik heb een opdracht waar ik niet uitkom, namelijk: Gebruik de gonioformule voor sin2x om te laten zien dat: (sin x)2 = sin2x/2 · sin x/cos x Vul in voorgaand resultaat x = pi/2N en vermenigvuldig beide zijden met (2N)2. Laat zien dat hieruit volgt, P2n= WORTELPnQ2n Wilt u me hier aub bij helpen. BVD Bob Bob Me Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 mei 2004 Antwoord Het eerste deel is eenvoudig toepassen van een van gonioregels op de formulekaart: Had je zelf wel kunnen bedenken, hoop ik... Het tweede gedeelte is een kwestie van invullen en 'tekstverwerken', zullen we maar zeggen: ..en dan mag je zelf dit schot voor open doel er in schieten.... WvR woensdag 5 mei 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een opdracht waar ik niet uitkom, namelijk: Gebruik de gonioformule voor sin2x om te laten zien dat: (sin x)2 = sin2x/2 · sin x/cos x Vul in voorgaand resultaat x = pi/2N en vermenigvuldig beide zijden met (2N)2. Laat zien dat hieruit volgt, P2n= WORTELPnQ2n Wilt u me hier aub bij helpen. BVD Bob Bob Me Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 mei 2004
Bob Me Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 mei 2004
Het eerste deel is eenvoudig toepassen van een van gonioregels op de formulekaart: Had je zelf wel kunnen bedenken, hoop ik... Het tweede gedeelte is een kwestie van invullen en 'tekstverwerken', zullen we maar zeggen: ..en dan mag je zelf dit schot voor open doel er in schieten.... WvR woensdag 5 mei 2004
WvR woensdag 5 mei 2004
©2001-2024 WisFaq