\require{AMSmath} Snijpunt van een lijn en cirkel in graden Ik heb een denkbeeldige cirkel met een radius van 1. Vanuit het middelpunt wordt een lijn getrokken door de cirkel. Hoe bepaal ik de positie tussen 0 en 360 graden op de cirkel? Jeroen Leerling mbo - vrijdag 29 maart 2002 Antwoord Als ik het goed begrijp, dan bedoel je: Je weet de hoek ( a ), wat zijn dan de coördinaten (x,y)? x = cos a y = sin a WvR zaterdag 30 maart 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een denkbeeldige cirkel met een radius van 1. Vanuit het middelpunt wordt een lijn getrokken door de cirkel. Hoe bepaal ik de positie tussen 0 en 360 graden op de cirkel? Jeroen Leerling mbo - vrijdag 29 maart 2002
Jeroen Leerling mbo - vrijdag 29 maart 2002
Als ik het goed begrijp, dan bedoel je: Je weet de hoek ( a ), wat zijn dan de coördinaten (x,y)? x = cos a y = sin a WvR zaterdag 30 maart 2002
WvR zaterdag 30 maart 2002
©2001-2024 WisFaq