\require{AMSmath} Vergrotingsfactor Hoe bereken je de vergrotingsfactor als je weet dat de inhoud bijv. van het origineel 216 cm3 is en van het beeld 125 cm3? Lisa Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 april 2004 Antwoord Hallo Lisa,Als we de vergrotingsfactor even k noemen dan geldt dat k3=inhoud beeld/inhoud origineel.Dus k = $^{3}\sqrt{\frac{125}{216}}$ wl dinsdag 27 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de vergrotingsfactor als je weet dat de inhoud bijv. van het origineel 216 cm3 is en van het beeld 125 cm3? Lisa Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 april 2004
Lisa Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 april 2004
Hallo Lisa,Als we de vergrotingsfactor even k noemen dan geldt dat k3=inhoud beeld/inhoud origineel.Dus k = $^{3}\sqrt{\frac{125}{216}}$ wl dinsdag 27 april 2004
wl dinsdag 27 april 2004
©2001-2024 WisFaq